Post by frusenunefcu on Feb 23, 2022 1:55:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stylist Girl: Make Me Fabulous ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stylist Girl: Make Me Fabulous IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kupon ▞▞▞
▞▞▞ Stylist Girl: Make Me Fabulous 2022 version ▞▞▞
Ez az awsm..... Próbáld ki egy tymm u love it... Nincs semmiféle hirdetés... Ami nagyon klassz...
Ez tetszett, de annyi hirdetés miatt eltávolították
Nagyon tetszett ez a játék. ez a játék túl izgalmas. Nagyon szeretem a körömművészetet. próbáld ki ezt a játékot egyszer az életben.
nagyon szórakoztató és imádom..de a jövőben szeretném, ha több olyan ruhát választhatnának, amelyek kompatibilisek a hajkiegészítőkkel és cipőkkel
ez az alkalmazás kiváló, megtanulja, hogyan kell kombinálni a színeket, van kompozíció is, az 1. helyen állok
Nagyon jó ! De van egy kis kikötések amikor ki megy a kifutóra és azonnal 15 másodperc múlva már ki is lépett. És nem az én tabomall van a baj ! De már jó 😶😑😑😘😍😎😋😊😀😁😂😃😄😅😆😉😚
Ez valamivel jobb, de élvezem
félelmetes szép élmény tegyél minket boldoggá ezzel újra megvehetjük ne add meg a számlaszámodat, vagy bármit, amit az összes többi játéknál mutat, ezért kérjük, ne add meg a számlaszámod
Ez a játék nagyon jó! A nem tetszik, hogy nem mindig én nyerek de szépek a ruhák de nagyon sok pénzt kell! de amúgy jó a játék
Eszméletlenül jo😺 Üdv:Eszti 9éves vagyok. Bocsi az utolsó mondat nem volt szándékos! Bocsánat!
A hirdetések megőrjítenek. Oké, nem olyan őrült, de engem nagyon idegesítenek
Nagyon élveztem ezt a játékot, csodálatos grafikája van. Bárcsak kevesebb reklám lenne, de összességében a legjobb, amit valaha játszottam.
Ez a játék hülyeség, sok pénzbe kerül egyetlen ruhadarab. Ez akkora csalódás.
Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ez a játék nagyon gyönyörű, mint a neve ......!!!!!!!!!!!!!!de néhány dolog le van zárva......🔒🔒A játék feltörése után a dolgok zárva vannak, hogy minden Nyitva .ezért 5 csillagot adtam..!!!!!!°🎉🎉⭐⭐⭐⭐⭐*****&!!!!!!!!!!!!!!
hát ehhez a játékhoz...nagyon szép és fantasztikus, mert szeretem a stylistokat vagy a divatot magamon, csakúgy, mint ők is... de valamikor unalmasnak érzem magam, mert nem tudok pótolni értük...
Azért adtam három csillagot ennek a játéknak, mert soha nem mutatják meg, hogyan kell feloldani a többi ruhát, sminket és bármi mást
Nem tudom, hogy sikerült e letölteni a játékot 😮
Stylist Girl: Make Me Fabulous Casual vaq
Annyira szórakoztató ez a játék, hogy nagyon szeretem, hogy sok vásárlód van, és lehet ajándékozni. Csak az a lényeg, hogy érmékkel kell vásárolnod, ezért adok neki egy 💖💖💖💖💖
Sky Force Reloaded Arkádové mua
jó
Túl sokáig tartott a hajfestés, és a smink felvitele nehéz volt
Bárcsak kinyithatnák a dolgokat, néhány cucc zárva volt, de a rúzs le volt zárva, nem bírom tovább a smink legjobb része a rúzs, most eltávolítom😲
Ez jó a stylistoknak, de az egy dolog, amit utálok, hogy az nvm két dolog van 1. Nézem a hozzáadásokat, de nem történik semmi, miért van a világon még mindig feloldva az elem, amikor megnéztem egy 30 másodperces hozzáadást? 2. Amikor befestem a hajam, az egyszerűen nem működik megfelelően, úgyhogy kérlek, távolítsd el a hibát is, máskülönben, hogy fantasztikus
Nagyon tetszett ez a játék. Erről a játékról nincs mit mondanom. Ez pompás. Sok száz gyönyörű és stílusos ruha áll modelljeinkhez. Vannak sminkek, műkörmök stb. Az első alkalommal nagyon izgatott voltam, hogy ezzel a játékkal játsszak és szórakozzak.
Túl sok hirdetés!! Maga a játék azonban nagyon szórakoztató, és nem rossz módja annak, hogy időt veszítsünk.
szeretem ezt a játékot, de minden le van zárva, ezért nem szeretem ezt a játékot
Az egyetlen változás, amit szeretnék, ha az egész játékot fizetés nélkül megkaphatnánk.
Ehhez a játékhoz mindenkinek gazdagnak kell lennie. Ez az alkalom történik, amikor az unokatestvérem játszik vele, amíg csak 50 érme nem volt, nem tudok semmit venni, és a felhős személy mindig a legdrágább ruhát javasolta. Nem tudom megvenni ezeket a dolgokat, törlöm a játékot igen NE TÖLTSE LE
👎🏻👎🏻👎🏻Amikor játszom a játékot, minden rendben van. Amikor másnap újra kinyitom, elölről kell kezdenünk... ilyen még nem fordult elő velem. Csak ez a játék történt. Ez is lefagy.... A letöltés pazarlása..👎🏻👎🏻👎🏻
Ez egy csodálatos játék. Már 3 éve, hogy feltelepítettem, és még mindig élvezem a játékot. Ez segít javítani a választási képességem tervező a jövőmben..nagyon szeretem ezt az alkalmazást.. Naponta játszom vele, szóval most csak ajánlani tudom minden barátomnak és mindazoknak, akik ezt a megjegyzést olvassák, hogy tényleg próbálják ki ezt az alkalmazást, és nagyon jól fog szórakozni. játszani ezt a játékot..nagyon élveztem..mindenkinek meg kell próbálnia.
Stylist Girl: Make Me Fabulous Casual pspt
Nem rossz Csak most kezdődött el a véletlen, ha elkészült egy macskaséta verseny
Minden rendben van, de elkezd levágni a pénzt a személyes számlámról, amikor megpróbáltam vásárolni valamit, amelyen zár van
sok kiegészítés van, és szeretem a sminkes játékot.
Nagyon klassz, segít többet megtudni a divatról
Imádom ezt az alkalmazást, mert csodálatos elemeket tartalmaz, de van egy probléma, hogy feloldhat mindent, mert vannak olyan szintek, amelyek le vannak zárva, mindent fel tud nyitni hirdetések nélkül. 🤗
Stylist Girl: Make Me Fabulous கேஷுவல் iwi