Post by frusenunefcu on Feb 23, 2022 1:58:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Towerlands - tower defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Towerlands - tower defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi glitch dārgakmeņi ▞▞▞
▞▞▞ Towerlands - tower defense 2022 version ▞▞▞
Šī spēle patiešām kļūst neveiksmīga, tiklīdz jūs sasniedzat 20. līmeni, ja uzlabojat nepareizo lietu, kuru esat pieskrūvējis, un tā ir pārāk sarežģīta NEINSTALLĒT
Laba spēle. Diezgan atkarību, bet kļūdas ir galvenā problēma. Battlepass artefaktu trūkst, un jūs pat nevarat pretendēt uz bezmaksas tiem. Šī ir maksas funkcija, un izstrādātāji to nevar saprast. Es plānoju iegādāties battlepass, kad tas būs pabeigts, taču, tā kā preces trūkst abās pusēs un neko nesaņemu pēc prasības, es to nedarīšu.
Nekas netraucē spēli, piemēram, pastāvīga gaidīšana, lai iegūtu vairāk spēles punktu vai kas cits. Tīri un uz punktu. Jautra spēle
Pārāk daudz klikšķināšanas. Mēs kādu laiku esam pa telefonu.. man vienkārši tagad sāp rokas. Turklāt jūs vienmēr noklikšķināt uz vairāk, lai atbrīvotos no uznirstošajiem logiem, iegādājieties šo vai iegādājieties tos.
Absolūta naudas sagrābšana. 2. tikai Raid Shadow Legends. Pirmo 5 minūšu laikā tas mēģina panākt, lai jūs iegādātos vienības, kas "nav iespējams nopelnīt, izmantojot spēli", kas katra maksā 10 USD. Pat ar regulāru spēli iegūtā atlīdzība nav pietiekama, lai virzītos uz priekšu, tāpēc viņiem pēc katra viļņa ir iespēja “skatīt reklāmu”, lai četrkāršotu viļņa labās atlīdzības.
Es atklāju tik daudz kļūdu, taču kopumā spēle, vadīklas un grafika ir laba. Jūs esat V.I.P pirkums ir tik dārgs. Pls labojiet šīs problēmas
Jautra spēle, labs zaudējuma/uzvaras līdzsvars un nepieciešamība skatīties reklāmas. Vienīgais negatīvais ir X pogas nospiešanas lodziņš, lai aizvērtu reklāmas, tas ir tik mazs, ka gandrīz nevar noklikšķināt. Viegli kaitinoši.
Man tas šķita patīkami, taču tādas lietas kā automātiskā atskaņošana un cīņas ātruma ierobežošana aiz ikmēneša 10 ASV dolāru mobilās spēles abonementa man ir tikai grūts uzdevums.
Tā ir jautra spēle ar labu dizainu un vienmērīgu spēli. Tomēr dažreiz viņi jūs maldina tā, ka jūs iztērēsit savus dārgakmeņus. Tātad koncepcija ir piespiest jūs abonēt.
Ļoti jautra un novatoriska torņu aizsardzības veida spēle. Es to izbaudīju, kamēr tas ilga. Bet es tai piešķīru 4 zvaigznes, jo pēc kāda laika spēle šķita atkārtojusies... Gandrīz visu esmu redzējis pēc nedēļas spēles... un no šejienes pēc tam tas vienkārši kļūst par vienu un to pašu. Simtiem un tūkstošiem tādu pašu viļņu. Tikai savādāka izskata ienaidnieki.
Viegli jautri spēlēt, un pats galvenais, par spēlēšanu nav jāmaksā, kas ir patiešām jauka spēle, lielisks darbs.
Šī spēle ir radoša un atšķiras no citām torņu aizsardzības spēlēm, šī spēle nekad nav avarējusi manā tālrunī (Galaxy Note 10+), kā daudzi citi saka, ka tā notiek viņu labā, un jā, es izpētīju komentārus. Man ļoti patīk spēle, bet mana vienīgā problēma ir tā, ka profesionālu spēlētāju abonements ir dārgs, un tas ir ikmēneša abonements, iespējams, tas ir izslēgts, ja tā cena būtu tāda pati, bet ne katru mēnesi, tikai reizi gadā vai ik pēc pāris mēnešiem, tas palīdzētu vai samazinātu mēneša abonementu. puse
Tā ir laba ideja, laba māksla, labi izveidota, bet katras kārtas sākumā es varu redzēt ainas neatveidoto daļu nedaudz labajā pusē, manuprāt, tāpēc, ka mans ekrāns ir garš.
laba spēle, bet kaut kas nogāja greizi, un man ir 50 LVL un man jācīnās ar 912 LVL vilni, tāpēc man ir jāatinstalē spēle.
"Grindfest 2020" spēle, protams, ja vien nevēlaties maksāt par abonementu... tieši tā, nevis vienreizējs pirkums par 9,99 USD, bet gan mēneša abonements. Pārvietojieties, ir daudz labākas līdzīgas spēles, kas ir labākas un nemaksā tik daudz (ja kas). Varēja būt laba spēle, ja man nebūtu jāgaida burtiski viss. nav pietiekami spēcīgs, pagaidiet, līdz esat... jāieslēdz iekārta, ceru, ka jums patīk gaidīt... ak, ieguldīt naudu, lai iegūtu vairāk naudas... tāpēc man jāgaida... jāgaida!
Dotu 5 zvaigznes, ja es to patiešām varētu spēlēt. Spēle ir ļoti jautra, taču tās ielāde prasa tik ilgu laiku, un pēc tam 5 minūtēm spēle sāk sastingt un sāk darboties ielādes ekrānos. Esmu biedrs, bet, ja netiks ātri salabots, es atņemšu savus 9,99 USD un izdzēsīšu.
Spēle bija jautra nedēļu vai divas, un es to patiešām saņēmu spēlēt. Pēc tam sistēma vienkārši pārtrauca visas spēles ielādi. Tiks parādīts sākotnējās ielādes ekrāns, taču tas neļaus tam ielādēt. Atjauninājums: ir pagājušas 2 nedēļas. Es nosūtīju izstrādātājam e-pastu, joprojām nav atbildes. Spēle joprojām ir nespēlējama. Esmu atinstalējis un pārinstalējis, bet bez rezultātiem.
Pārāk daudz reklāmu, un 70% gadījumu tās ir kļūdainas. Vai nu liek jums tos atkārtot, vai arī bloķē ekrānu, izraisot atsāknēšanu. Dažas no atskaņotajām reklāmām noklikšķina pašas, liekot jums pamest spēli un atvērt reklāmu vietni.
Sākumā spēle bija pārsteidzoša, taču vienā brīdī tā sāka liegt man ievietot jaunas vienības. Tas bija satriecoši, un, ja es mēģināju izslēgt kādu no moduļiem vai tornīšiem, es nevarēju tos novietot atpakaļ. Ja šī kļūda tiks novērsta, šī spēle būtu pārsteidzoša.
Tas ir labi pagājušo laiku spēlēm ☺️☺️☺️
Spēle ir nedaudz uzjautrinoša. Vienības ir diezgan dažādas, un jūs galu galā koncentrējaties uz iecienītāko vienību kopu. Problēmas sākas ar līdzsvara trūkumu. Tā kā zelta un exp ieguvumi ātri atpaliek no jūsu vajadzībām, tas padara spēli rupju un ļoti ātri atkārtojas. Monitizācijas shēma bieži tiek izmesta jums, padarot to kaitinošu progresu. Pat tikko atjauninātais kaujas ziņojums, kam vajadzētu būt šādas spēles pamatfunkcijai, ir ļoti ierobežots ar mikrotransakcijas.
Towerlands - tower defense حکمت عملی ijzw
Tas vienmēr KARĀS. Un pārāk ILGI, lai sāktu. Labojiet to, izstrādātāji. Jūsu spēles ir atšķirīgas. Pārāk ilgi LOADING..... garlaicīgi.
Pffft Man patika spēle, bet tad jūs sākāt mantkārīgi izveidot automātisko funkciju un paātrināt funkciju, kas maksāja jūsu 10 $ trako dalības programmu, kas nekad vairs netika instalēta. Jūs varat teikt, ka tas ir pieejams bez maksas katru dienu, bet es nedomāju skatīties reklāmas par 3 auto bez maksas, tas nozīmē, ka jums maksā par katru reklāmu. Neviens nevēlas katru dienu pieteikties, lai 5 minūtes paātrinātu.
Pagaidām man ļoti patīk šī spēle. Ir daudz darāmā, un jūs varat palikt diezgan aizņemts. Īstas naudas izmantošanai ir priekšrocības, taču tas nav nepieciešams progresam. Man nepatīk ikmēneša abonementa iespēja, un es gribētu, lai tiktu iekasēta vienreizēja maksa, lai piekļūtu automātiskajai atskaņošanai, jo automātiskā atskaņošana lielākajā daļā spēļu ir diezgan regulāra, un tas noteikti ļautu man spēlēt ilgāk.
kaut kā atkārtojas, bet jauka spēle
Towerlands - Kule Savunma Strateji Oyunları mpc
it kā es piedalījos pašā spēlē, faktiskā spēle bija diezgan vienkārša, taču tajā bija iekļauta stratēģija un ātra domāšana. jums ir jāzina spēļu pamati, kā arī jāzina savas robežas, lai spēlētu šo spēli
Bloons TD Battles Stratégiai játékok lgso
Es domāju, ka spēle ir laba, un tai ir laba. Bet es neapkopoju lielo mikro darījumu apjomu. Man tās bieži ir piespiedu kārtā uznirstošas pēc mačiem, un tas ir patiešām kaitinoši, kā arī daudzie, kas ir tikai visapkārt, un, manuprāt, ir smieklīgas cenas, nevis tāpēc, ka es tik un tā kādu no tām gribētu aiztikt.
Towerlands - defesa torre Estratégia ezc
Esmu iestrēdzis 20. līmenī, spēle avarē pēc visa, ko cenšos darīt tālāk. Pasaules kartē tas avarē ikreiz, kad mēģinu uzbrukt kādam ciemam. Kampaņas režīmā tas avarē pēc tam, kad es nogalinu Ls 20 Boss, pirms tiek parādīti rezultāti.
Kaut kā garlaicīgi. Turklāt kāda jēga nomest vilkšanas tiltu, kad ienaidnieki uzbrūk? Draw tilti tika izvirzīti kā aizsardzība pret uzbrukumu, nevis aicināt uzbrukumu. Šķiet kaut kā stulbi.
Spēlējot gandrīz stundu, apmācības ir satriecošas, sagaidiet, ka vismaz tik ilgi varēsiet noklikšķināt tikai uz to, ko spēle liek. Nemaz nerunājot par to, ka līkne ir zvērīga, līdz 6. līmenim ir jāskatās reklāmas, lai iegūtu papildu zelta līmeni, lai palielinātu līmeni vai samazinātu līmeņus vairākas reizes. Spēle paredz, ka jūs iegūsit neprātīgu naudas summu par būtībā nulles saturu. Apkaunojošs dizains, alkatīgi izstrādātāji.
Šai spēlei ir bug, man ir druīds lv49, tāpēc nolemju trenēties 4 stundas, bet joprojām varu to izmantot cīņā Atkal 4 stundas pa lv 53, tik dīvains druīds 🤔
Ok spēle. DAUDZ REKLĀMU.
Pagaidām diezgan izklaidējoši. Šķiet, ka izstrādātāji reaģē pat tad, ja kritika ir nepamatota. Nav jāmaksā, vienkārši samaļ un izbaudi
PVP nekad nedarbojas. Ielādējas pārāk lēni vai neielādējas vispār
Tā ir diezgan laba spēle lietotnei, vienīgais, ko es vēlējos, lai tā varētu izmantot, ir stratēģija. Lai gan daži ir iesaistīti jūsu varoņu atlasē, kur izmantot bonusa punktus, pēc cīņas sākuma vienīgais īstais izaicinājums ir noturēt visus taimerus.
Tā ir vienkārša, taču patīkama spēle. Un atšķirībā no vairākām mobilajām spēlēm tas bija tieši tā, kā tas tika attēlots reklāmās.
Es spēlēju līdz 70. kārtai un sapratu, ka šo spēli nav iespējams uzvarēt, netērējot reālu naudu. Varbūt šo spēli nav iespējams pārspēt pat ar īstu naudu. Mans draugs ieguva modificētu šīs spēles versiju un man teica, ka 800. līmeņa pilij vienības ir bezjēdzīgas, un moduļi ir jājaunina par tūkstošiem līmeņu. Viņš pārspēja 1000. līmeņa pili, kad viņa moduļi bija lv9500. Tāpēc šī spēle ir pilnīga laika izšķiešana tiem, kas sasnieguši.
Pārāk rupjš, nav pietiekami daudz darāmā. Tas tomēr ir smuki. Rediģēt: izstrādātājs atbildēja. Es domāju, ka es biju diezgan tiešs. Nav daudz ko darīt, spēlētāja mijiedarbība aprobežojas ar burvestību izpildi; ir arī automātiskais režīms, lai jūs varētu maksāt, lai spēlētu spēli MAZĀK. Jauks pieskāriens. Tas ir arī ārkārtīgi smalks. Ja jūs kaut kā nezināt, ko tas nozīmē, neskatoties uz to, ka esat spēļu izstrādātājs, es domāju, ka ir nepieciešams ļoti ilgs laiks, lai sasniegtu minimālu progresu.
laba spele savam veidam.. auto kaujas variants man bija uzvareja, jo ietekme uz manu maciņu nav briesmīga ..tas arī viss!! deff lejupielāde!
Lieliska spēle. Vienkārši vēlos, lai pirkuma iepakojumi būtu lētāki. Es esmu tas, kas veic pirkumus par 1 $, bet viss ir 9,99 $, tikai ir vajadzīgas papildu iespējas
Daudz jautrības ar lielu potenciālu kā tukšgaitā spēlei. Šķiet, ka viņu algoritmiem ir jāstrādā gan ar izsaukumu (viņu ceļa atrašana ir šausmīgi, un viņi tērē laiku, neko nedarot), gan automātisko atskaņošanu (surogātpasta burvestības, nevis stratēģiski izmantotas, izmantojot torņa remontu, kad tornis ir pilnā stāvoklī utt.). Cerams, ka izstrādātāji drīz to uzlabos. Rediģēt: atinstalēšana, jo tā pārvēršas par spēli, lai uzvarētu.
Reklāmas, reklāmas, vēl reklāmas. 1 reklāma saņem trīs auto cīņas, pēc tam reklāmu par katru uzvaru. Ja nav reklāmu, tas nozīmē lēnu atskaņošanu un vēl lēnāku virzību. Turklāt cīņas kļūst garlaicīgas, jo tās ir aptuveni trīs veidu un tiek atkārtotas atkal un atkal.
Spēle ir garlaicīga, jo tai ir grūti pieskarties problēma 😑 Starp citu, man patīk šī spēle, lūdzu, vai varat salabot spēli un padarīt to optimizētāku
Es pat nevaru spēlēt. Tā ir tikai bezgalīga ielāde. Oho.
Idk, ja reklāmas ir bugged vai kas, bet mūsdienās. Jūsu pirmais reklāmas skatīšanās laiks pēc cīņas vai jebkādas ar reklāmām saistītas balvas netiek reģistrētas. Katra iespēja, ko viņi saņem. Viņi lūgs jums skatīties reklāmu vai samaksāt par dārgakmeņu iepakojumiem.