Post by frusenunefcu on Feb 23, 2022 2:14:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Papers Grade Please! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Papers Grade Please! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod πολλών πλήκτρων ▞▞▞
▞▞▞ Papers Grade Please! 2022 version ▞▞▞
Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι μου άρεσε, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα που έχετε διορθώσει ότι μετά από κάθε επίπεδο έρχεται μια διαφήμιση και δεν είναι 10 δευτερολέπτων. Χρειάζονται 30 δευτερόλεπτα για ένα επίπεδο, οπότε πιστεύω ότι πρέπει να το διορθώσετε. Παρά τις διαφημίσεις το παιχνίδι ήταν ωραίο μου αρέσει. Σας ευχαριστώ
Καλό, αλλά νομίζω ότι πρέπει να φτιάξεις νέο επίπεδο και να φτάσεις στο ίδιο επίπεδο και ερχόμενος ξανά και ξανά πρέπει να κάνεις όμορφο παιχνίδι okk.
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά έχει πάρα πολλές διαφημίσεις και θα πρέπει να έχει περισσότερες επιλογές και μαθήματα καθηγητών και θα πρέπει επίσης να έχει την επιλογή να απορρίψει μαθητές που απειλούν να σας μηνύσουν, θα μπορούσε να έχει πέντε αν δεν είχε τόσες πολλές διαφημίσεις και περισσότερες επιλογές θα μπορούσαν επίσης χρησιμοποιήστε μερικές νέες τάξεις όπως pe και μουσική ή υπολογιστές
Papers Grade Please! Rekreacyjne hhn
Το παιχνίδι χάλασε τρεις φορές μέσα σε μόλις 7 λεπτά. Σκέφτηκα ότι θα ήταν διασκεδαστικό μέχρι που συνειδητοποίησα ότι είναι το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και είναι απλώς μια φάρμα διαφημίσεων!
Φαίνεται να προορίζεται για μικρότερα παιδιά, αλλά μερικές από τις ερωτήσεις που κάνουν θα ήταν δύσκολο για αυτά να καταλάβουν. Είναι πραγματικά βαρετό, στην αρχή είναι διασκεδαστικό αλλά δεν υπάρχει τίποτα ενθουσιασμένο μετά από λίγο. Κυριολεκτικά το μόνο που κάνετε είναι να πείτε αν το χαρτί αξίζει ένα F ή ένα A+ και αν το καταλάβετε λάθος είναι πολύ επιθετικό. Υπάρχουν επίσης πάρα πολλές διαφημίσεις! Καταλαβαίνω ότι το παιχνίδι πρέπει να πάρει χρήματα και οι διαφημίσεις είναι ο τρόπος με τον οποίο παίρνουν χρήματα, αλλά μπορούν να αντέξουν οικονομικά να βάλουν λιγότερες διαφημίσεις στο παιχνίδι.
Words Wonders: Crossword სიტყვების bss
Είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια, αλλά θέλω περισσότερα σχολεία και ενημερώσεις
squareand triangle لعبة للاطفال بدون نت 4,5,6years
😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫
Σκουπίδια και πολύ κακής ποιότητας περιεχόμενο μιας εταιρείας που αρπάζει χρήματα, η οποία θέλει να βγάλει τόσες πολλές διαφημίσεις σε κάθε παιχνίδι, γι' αυτό αυτά τα παιχνίδια είναι εξαρχής τόσο απαίσια και άχρηστα. Σαφώς δεν έχει νόημα να παίζετε τέτοια παιχνίδια, εκτός αν θέλετε πραγματικά να βομβαρδιστείτε από διαφημίσεις και να κλέψετε τα χρήματά σας από μια βρώμικη υπηρεσία παιχνιδιών, η οποία δεν κάνει τίποτα άλλο από το να φτιάχνει εφαρμογές που μόνο για να τραβήξουν την προσοχή από το ανόητο και παράλογο χιούμορ τους. ΚΑΤΑΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Πραγματικά καλό παιχνίδι αλλά πολλές προσθήκες
Αυτή η εφαρμογή ήταν εντάξει στην αρχή, αλλά μετά από μόνο 2 γύρους παιχνιδιού, το παιχνίδι πάγωσε, οπότε το έκλεισα και το άνοιξα ξανά, αλλά ήταν ακόμα παγωμένο. Δεν θα συνιστούσα να αφιερώσετε χρόνο σε αυτό το παιχνίδι.
Ο λόγος για τον οποίο του έδωσα δύο αστέρια είναι π.Χ. υπάρχει τρόπος για πολλές προσθήκες και όταν κάνω κλικ στο παιχνίδι βγαίνει και σταματά, διορθώστε το παρακαλώ.
Εντάξει htan
Ωραίο παιχνίδι, αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις. Ελέγξτε τις διαφημίσεις. Ακόμα κι όταν ένας μαθητής κάνει κάτι λάθος και θέλεις να επιβάλεις κράτηση, πρέπει να βλέπεις διαφημίσεις. Επίσης, μετά από κάθε γύρο, εμφανίζονται διαφημίσεις. Μισώ αυτές τις διαφημίσεις!! Θεράπευσέ τα pls
Ω ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ EVERRRRRRRRRRRRR ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΤΕ
Papers Grade Please! Thông thường zanl
Διασκεδαστικό παιχνίδι Λόγος που έδωσα σε αυτό το παιχνίδι Οι διαφημίσεις 4 αστέρων κάνουν αυτό το παιχνίδι ενοχλητικό.
Καλό αλλά οι προσθήκες
Το καλύτερο παιχνίδι στον κόσμο. Κατεβάστε το ΤΩΡΑ. ΤΟΥ ΟΟΟΟΟΟΟΟΛ. εξαιρετικό παιχνίδι
Το έπαιξα και το μισούσα επειδή υπήρχαν διαφημίσεις στη μέση του παιχνιδιού; Αντίο !
αυτό είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι
Καλό παιχνίδι αλλά έχω κάποια προβλήματα..... Σημαίνει σφάλμα... Τα γραφικά είναι καλά 3 αστέρια για αυτό... Για παιχνίδι 4 αστέρια... Έλεγχος 3 αστέρων καθώς λειτουργεί αργά
το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό και το παιχνίδι δεν το παγώνει καν και είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι που θα ήθελα να προτείνω να το παίζετε συνέχεια, γι' αυτό χαίρομαι που οι άνθρωποι δημιούργησαν αυτό το παιχνίδι
Our house has A grade energy certificate (YTONG house). Our family name is Kosalec. ... Please relax and enjoy your holiday with your families and friends.
Τέλειο
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με ένα παίρνετε οι μαθητές να του δίνουν μόνο τρία αστέρια, το πράγμα είναι εντάξει από επίπεδο σε επίπεδο και οι μαθητές είναι χαζοί χαζοί χαζοί χαζοί χαζοί, οπότε ναι και δεν κάνετε απλώς το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και ξανά και ξανά
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά συνεχίζει να κολλάει, όπως αν σημειώνω μια δοκιμή τώρα όταν σημειώνω μια άλλη δοκιμή, κολλάει, παρακαλώ διορθώστε το
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι μπορείτε να βαθμολογήσετε τους μαθητές
Papers Grade Please! Priložnostne invp
Θα ήταν πολύ διασκεδαστικό αν δεν ήταν τόσο αργό. όποτε θέλω να μαζέψω το μισθό μου με βγάζει από το παιχνίδι και όποτε εμφανίζεται μια προσθήκη με πηγαίνει ξανά στην οθόνη φόρτωσης!!είναι τόσο ενοχλητικό
είναι σαν να μην έχω την ίδια εμπειρία από τη διαφήμιση και η πραγματική εφαρμογή είναι καλή, απλά δεν είναι τόσο διασκεδαστική όσο οι διαφημίσεις
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι η προσπάθεια λήψης αυτής της εφαρμογής από το τηλέφωνό μου. Όταν πήγα στο Google store στο φορητό υπολογιστή μου είπε ότι ήταν εγκατεστημένο, αλλά όχι στο τηλέφωνό μου. Στη συνέχεια προσπάθησα να μπω στις ρυθμίσεις μου και οι άλλες εφαρμογές που διέγραψα εξακολουθούν να βρίσκονται στην ενότητα "Οι εφαρμογές μου.
FLA5020UH IM.pdf
αυτό το παιχνίδι είναι εκπληκτικό και ενδιαφέρον
Πραγματοποιήστε αναζήτηση και λήψη εφαρμογών στην κατηγορία Παιχνίδια στο iPad, το iPhone ή το iPod touch σας από το App Store. ... Papers Grade Please!
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά μισώ ότι τα κορίτσια πάντα αποτυγχάνουν. Είναι σούπερ σεξιστικό και στερεοτυπικό. Ειλικρινά δεν θα το κατέβαζα ξανά.
Είναι στοκ που μισούσα αυτό το παιχνίδι τόσο πολύ, οπότε δίνω 2 αστέρια
Είναι κάπως διασκεδαστικό, αλλά όπως όταν είμαι όταν τα παιδιά γράφουν κάτι που δεν είναι σαν συνέπειες που αφήνουν όταν τα παιδιά παίζουν αυτό το παιχνίδι, δίνουν στα παιδιά δύσκολες ερωτήσεις στο παιχνίδι και όταν οι μαθητές στο παιχνίδι γράφουν κάτι στο χαρτί τους Είμαι όπως όταν τελειώνουν, μπαίνουν στη σειρά και μετά όταν το άτομο που παίζει το παιχνίδι κοιτάζει το χαρτί σαν να είναι. βλέποντας διπλούς ή κάτι γιατί έρχονται και το κάνουν καλά Μου αρέσει Μου αρέσει πολύ είναι το αγαπημένο μου.