Post by frusenunefcu on Feb 23, 2022 2:23:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hole.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hole.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ בגידות תקלת סיבולת ▞▞▞
▞▞▞ Hole.io 2022 version ▞▞▞
iOS
משחק מהנה, אבל יש תקלות שפשוט לא תוקנו. כמו רמות קרב בלתי נגמרות כי 2 השחקנים האחרונים מגיעים לגודל הגבוה ביותר ואף אחד מהם לא יכול לאכול את השני, או סקינים שלא ניתן לפתוח כי המשחק אף פעם לא חושב שהגעת לרמה המקסימלית, למרות שאתה 'מגדיל' אבל לא לגדול בכלל אני מדרג 3/5 בגלל זה, ואין דרך ליצור קשר ישירות עם המפתחים דרך האפליקציה כדי לומר להם שהבעיות האלה צריכות לתקן.
אפליקציה מוש מעבירה את הזמן מעולה עם ממש טיפה פירסומות אני משחקת בה כול הזמן ממש כדי להוריד 😍😙😘😗😚
משחק נהדר, אבל קצת מיושן, קרב רויאל לא ניתן לנצח, צריך עוד מפות.
יש לי את המשחק הזה כבר שנים ומאוד נהניתי ממנו, אבל עכשיו יש לו יותר מדי פרסומות. הוסר.
משחק משעמם כל פעם מנצח תעשו אונליין בוטים זה משעמם לא להוריד!!! יהיה כיף בהתחלה ותשתעממו אחרי משחק או שתיים
Hole.io آرکیڈ hia
ליפול בפח הזה לנצחחחחחח עם 10 של שרמו על כל הכבוד של שנת לימודים מוצלחת של שרמו לפי כך שהוא עושה את זה אני אלפה על ידי של איך כמה צריך לאכול עם בחור מאוד נחמד אבל עם בחור מאוד נחמד במתמטיקה ואני צריך ללכת עם אודליה של שרמו על כל הכבוד הזה הוא אני במעלית להתפנק על ידי עם 10 עם אודליה של שרמו עם בחור מאוד קשה לי כמו משהו עם 10 של שרמו בכלל עם בחור שאני יודע עם בחור טוב יותר לא יכול לשחק איתי באימונים. עם עופרי
אני אוהב את מפת המדע הבדיוני החדשה. עם זאת, היה עדכון לגרפיקה של הבניינים והמכוניות ולחלק מהאובייקטים השונים שאני פשוט לא אוהב. אחת הסיבות שבגללן נשארתי לשחק במשחק הזה הייתה בגלל הגרפיקה אז ממש התאכזבתי. שמתי לב גם שעם העדכון החדש, החורים נעים רק חלק קטן יותר לאט אבל בצורה ניכרת. ומפת המדע הבדיוני כל כך גדולה שהאתגר של 2 דקות "אכול 100% מהמפה" אינו מציאותי.
io הוא משחק רשת בחינם לאייפון ולאנדרואיד, בו תשחקו חור שחור הבולע חפצים בעיר. המשחק הממכר משלב מיומנות, זריזות וחשיבה אסטרטגית, ומספק שעות של הנאה.
לא אהבתי בכלל זה ממש איתי וזה על זמן בפרסומת זה היה יותר מהיר וחבל ככה לשקר!!!
המשחק בסדר. אבל כשאנחנו נכנסים למעלה או גדלים המשחק מפגר הרבה וכשאני עוזב מגיע מסך שחור ואני צריך להסיר את החלון ולפתוח את המשחק שוב. אנא תקן את זה עבור 5 כוכבים.
פרסומת כל 3 משחקים
זה לא אומר כלום
ג'ו באגי
זה משחק טוב אבל זה לא נותן לי לשחק מחוץ לקו וגם, כשאני לוחץ על המחצית, זה נותן לי עוד מודעה וכשהמשחק נגמר, זה נותן לי עוד פרסומת המשחק הזה היה כל כך כיף ועכשיו הוא מלא בפרסומות . הפחת את המודעות והפוך את המשחק כך שתוכל לשחק במצב אופליין ואז אני אשנה את הדירוג שלי
המשחק פעם היה כיף אבל עכשיו הוא עמוס בפרסומות, אני מבין שצריך הכנסות מפרסומות אבל ברצינות באמצע משחק אתה צריך לראות מודעה כדי להמשיך לשחק שזה פשוט נראה מעצבן ומוריד מהחוויה של המשחק שאני יכול להבין מודעה בתחילת או אחרי משחק אבל באמצע סשן המשחק עצמו? ברצינות
3D. VOODOOארקייד ... Discover the smooth drawing experience of Paper.io now in 3D! Create your zone, avoid others players and colors ... Hole.io.
באג קריטי בעת משחק - יכול רק ריבועים כחולים וכלום ממסך המשחק .. בלתי אפשרי לתקן
Hole.io Pelihalli urk
המשחק הזה די כיף אבל הייתי נותן לו 5 כוכבים אם היו לו רק שני שדרוגים קטנים. אחד, הם צריכים לחסום שמות רעים שאנשים בוחרים לחור שלהם. שניים, יש גבול לכמה גדול אתה הולך ואני מבין את זה כי אם לא היה גבול אתה בסופו של דבר היית גדל מדי ואוכל את כל העיר. אבל הנקודה שלי היא שאני לא אוהב את הגבול כי כשאני לעשות מצב Solo Run זה תמיד תלוי בשני השחקנים, אני וכך וכך אבל שנינו מגיעים לגבול שלנו ובסופו של דבר אני נאלץ לעזוב את המשחק. PLz תיקון
בסך הכל, המשחק מהנה. אני נהנה לשחק בו וזו דרך מצוינת להרוג זמן... כאשר זה עובד. לעתים קרובות כשאני לוחץ על הפעל, זה ייתקע ב-72% ואז זה יקרוס. אני אצטרך לנסות 3 פעמים לפני שזה יפסיק לקרוס וזה נהיה מגוחך
כל כך חבל.. פעם היה נהדר אבל עניין המחצית הרס את זה לגמרי! כל כך הרבה מודעות שאי אפשר לשחק עכשיו!
Grow Castle - Tower Defense Arkadne igre vzr
Hole.io ஆர்கேட் fxue
השתמש כדי להיות נהדר עד למודעות באמצע המשחק. בוווווווווו
יפה
המשחק הגרוע ביותר אי פעם שהייתי צריך לשלם כדי להסיר את הפרסומות וזה עבד אבל עבד יום אחד לא אני תקוע עם הפרסומות האלה אל תבזבז את זמנך על המשחק הזה פשוט מחקתי אותו 😑 😒
סבבה אבל כימעת אי אפשר לשלוט בזה מהיר מידי
, BitLife.
Hole.io mod apk (נעילת כל העור) v1.16.2. Hole.io mod apk (Unlocked All ... Warriors.io קרב רויאל פעולה mod apk (הרבה כסף) v2.79. Warriors.io Battle Royale
סרט מצויר Hole io Walkthrough 2
אתה יודע, אני די בטוח, עם כמות הפרסומות שאני מקבל, אני משחק נגד אנשי Ai כי איך תיצור מודעה שניתן לדלג עליה באמצע משחק מקוון? זה כמו לנסות להשהות משחק מקוון, אתה לא יכול. העובדה שאני לא משחק עם אנשים אמיתיים פירושה שאין לי תחרות מה שהופך את המשחק למשעמם לאחר זמן מה. אני חושב שזה גם צריך להוסיף קצת יותר זמן.
אני אוהב את המשחק הזה אני מתגעגע לשחק את המשחק הזה אבל. העדכון האחרון זה מבאס.. אתה צריך לשלם למה אני יודע שאתה צריך כסף גם כן, אבל תעלה אותו לרמה כדי לפתוח שוב סקינים בבקשה.... אני הולך לדרג את 3 הכוכבים הזה כי תשלום העור.... ...!
מהמים
המשחק ממש ממש כיפי ממליצה בחום😉
... אוֹ אֵבָה אֵבוּ אֲבִי אֵבֶינָה : נאבה יאבוּ תּאבוּ אבה יאבֶה תּאבֶה אֵיתָן תאבֶינָה : תאבֶה תּאבְי אָלָה , iurare , Hole.io.4.
משחק נהדר ! זה כל כך כיף וכל כך פשוט בו זמנית! ממליץ לכולם!!!! עוד משחק נהדר מ-.io !!!!!!
היה טוב כי אתה יכול פשוט לכבות את האינטרנט ללא פרסומות אבל נכון לתאריך 18/11/21 אתה אפילו לא יכול לכבות את האינטרנט כדי להתחיל משחק כי זה לא יאפשר לך להמשיך בלי אינטרנט עבור "בונוסים".
זה gam3 טוב אבל אם אני גדול הבאג יצא ואין לי שליטה
זה משחק ממש כיף ומאתגר. רוב הזמן, זה משחק של מזל, שכן המקום שבו אתה משריץ הוא קריטי. אבל המפה איבדה סוגים שונים של חומרים הפזורים על פני מגוון רחב, מה שמקל על אלה שעדיין בשלב מוקדם. זה די קל לשליטה, ברגע ששיחקת בו כמה פעמים. זה כן מפגר פעם או פעמיים, אבל לא לעתים קרובות. המשחק הזה דורש מהירות (כדי לגדול לפני אחרים), אבל גם זיכרון, אם אפשר (לשנן את המיקומים הטובים ביותר), ובעיקר סבלנות.
תקוע
זה משחק נהדר רק בבקשה תוריד את התוספות לא לרבים אתה עדיין יכול לשמור את אלו של הארכה אבל השאר בבקשה תוריד אותם