Post by frusenunefcu on Feb 23, 2022 2:26:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Tom \u0026 Ben News ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Tom \u0026 Ben News IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує нескінченні кристали ▞▞▞
▞▞▞ Talking Tom \u0026 Ben News 2022 version ▞▞▞
Mouse Simulator : rat rodent animal life Simulation ulgc
хороша гра, але в ній повинно бути більше категорій, і ви можете робити що завгодно в цій грі
Не давайте BCS 1. Натискайте echother там, щоб робити новини 2. В очах є чоловік 3. Там страшний Том виглядає страшно 4. Там не користуєтеся манерами 5. Вони НЕ хороші інфуелени для маленьких дітей або 4 років або навіть усі розмовні листи 6. Страшно дивитися на тебе, коли ти вмикаєш планшет або телефон😨 7. Будь ласка, деінсталюйте цю гру, мабуть, ви викрадете. НЕ хочу, щоб це сталося з цією людиною, не дуріть😨😨 не робіть цього, як коли було 4 років про це не чув! І забанили цю гру, плз
Я грав на вкладці моєї двоюрідної сестри, вона завантажила цю гру, це була чудова гра, мені подобається гра, мені подобається голос Бена, ця гра була чудовою❤️😍😇
Talking Tom & Ben News መዝናኛ dgkh
Я вражений тим, наскільки добре ця гра виглядає для застарілої гри, графіка приголомшлива! просто зверніть увагу на ben and Toms fur, ВОНИ ТАК ДОКЛАДНО, а бризки води виглядають дивовижно, я б рекомендував гру всім лише заради графіки, чудова гра
Мені ця гра не підвоюється
Мені подобається цей додаток, але в ньому є реклама
Я завжди любив цю гру, але тепер вона стала жахливою! Голос Тома повільніше, а голос Бена швидше. Я не можу змінити сцену бою, тому що коли я натискаю її, усі кнопки зникають. Якщо хтось має стару версію, не оновлюйте цю програму!
Дивовижно, ви можете говорити та робити смішні речі, як-от новини та все, що мені подобається, тому отримати цю гру дивовижно
Хороша гра, мені подобається ця гра
Це дуже добре, але не більше, у ньому багато реклами
Погано, наступного дня з тобою та вашою родиною проведіть чудовий день
Це дуже хороша гра. Ми можемо створювати власні новини, а також додавати фото. Я дуже люблю цю гру. Я завантажив її, і мені дуже сподобалося. Тож ви також повинні завантажити цю гру
Зробіть програму Talking Tom безкоштовним і надто багато реклами
Загалом це пристойно і може розважити маленьких дітей. Я просто не знаю, як це стало настільки популярним.
Talking Tom & Ben News Meelelahutus mees
як купити tom атаки
Цей додаток такий веселий і смішний. Ставлю п’ять зірок ⭐⭐⭐⭐⭐
Я дуже люблю цю гру, тому що коли мій телефон лунає музику, вони повторюють музику на телефоні, як металіка
Ця гра хороша, але є проблема, яка полягає в тому, що я вибираю відео з галереї, а потім надсилаю його в гру, але голос не надходить, будь ласка, виправте цю проблему та ще одну проблему, коли я торкаюся котячої лапи, а потім приходить rs. 99 ТОМУ Я ЦЕ ВСТАНОВИВ, АЛЕ ПОСТАВ 2 ⭐⭐зірки....
Ця гра така смішна і тупа, що це моя улюблена гра😅😂
Раніше у мене був цей додаток, і він мені дуже сподобався, тому я завантажив його знову. Тепер кожен раз, коли він відкривається, він вилітає. Розчарований
Гарний додаток для дитячої розмови
Висяча гра назавжди
Я хочу покращити цю програму
Надішліть це повідомлення, щоб затримати дихань на 5 секунд і подивитись на коліну
Дуже гарна гра, але не надто багато, тому що, коли я знімаю відео, для нього потрібно лише 12 хвилин, потім воно переходить на Я не можу зробити повне відео, що ця гра не дуже холодна, тому я віддаю її лише
фігня
Це так смішно! Мені подобається, як після бою з’являється екран «Ми повернемося»! ЛЮБИТЬ ЦЕ! Обов'язково для всіх!
Гаразд, пісня грала в додатку, як і всі, і вона почала говорити з нізвідки, я мене так налякав, що я негайно вийшов із них: ніколи більше не грати це ніколи
WHAT THE FREAK Том сказав слова, натхненні нами 4 рази, тому проклятий, не грай/мем труну dqnce:🎹🎻🎺🎼🎵🎶🎹🎻🎺🎵🎼🎶🎶🎼🎶🎶🎼🎵
Talking Tom & Ben News Underholdning mkzr
Це погана гра, я бачила Руді. Ця гра їй не сподобалася, вона сказала, що вб'є мене, чи не Руді? В YT❤
мені це так подобається
Дуже мило
Я люблю цю гру. Це так смішно. Моя сестра сміялася, поки сором’язливо не заплакала
Talking Tom & Ben News Zabava fdvd
гарно, але те, що мені потрібно, це не так
У старій версії є кнопка ТБ, але я не можу знайти кнопку ТБ зараз, це була лише частина, яку мої діти любили більшість, тепер він просить мене, але я не можу її знайти. Будь ласка, надайте вказівки або зробіть їх доступними в наступній версії.
Чудово і смішно
Ця програма страшна, як пекло. Там насильницькі бої, невелика кров... У ньому було сказано моє СПРАВЖНЕ ім’я, ось що в ньому було сказано: «Краще зупинись, або ми знайдемо тебе і з’їмо» Ой, усі програми ніколи не завантажуються, якщо ви не хочеш бути викраденим
буквальне ламання ноги Чого це навчає дітей!? «О, зламавши ногу своїм друзям, це чудово» кожне натискання кнопки викликає насильство
Класна гра
Чому ворота Тома і Бена Деда говорить? Bod i gev 4 ster ⭐⭐⭐⭐
Упереджені новини, не вірте
це насправді гарна гра, я маю на увазі, що люди продовжують говорити, що ця гра не найкраща, але мені вона подобається! і тому, що я оцінив цю гру на 3 зірки, тому що я хочу дати цій грі хорошу оцінку, мені подобається дивитися Говорячий Том і друзі! в будь-якому випадку гарна робота для створення цього!
KRAVE Tresor Домашні розваги
Дуже гарний голос собаки, мені дуже подобається
Гарна гра і смішна, мені подобається ідея
СТРАШНО ДЛЯ ДІТЕЙ. Є КНОПКА, ЩО ВІДПОВІДАЄ ДОЗМОВИТИ КАМЕРУ ТА ЗОБРАЖЕННЯ. ДІТИ МОЖУТЬ НАТИСНУТИ ДОЗВОЛЕНО. ТАКЖЕ, КОЛИ Я НАТИСНУЛА ДОЗВОЛИТИ, ЦЕ ПОКАЗАЛО МОЄ ОБЛИЧЧЯ. Я БУВ ШОК. ЦЕ НЕ БЕЗПЕЧНО ДЛЯ ДІТЕЙ.
Гра мені не подобається. У мене є пропозиції : 1. Зробіть так , щоб можна було написати на листочку (який лежить на столі перед ведучим) 2.Можна зробити так, щоб це були справжні новини , а не "шуточки" . 3. Можна зробити журналістів (наприклад: ведучі Том і Бен ,а журналісти Анджела , Перрот , Хенк) . Розробники! Вибір за вами. Якщо ви хочете отримати свою популярність у Play Market, то будь ласка, як тут написано, ви хочете отримати 1,2 зірок, будь-коли ігноруйте пропозицію УСІ
Цю програму смішно використовувати, тому що іноді вона може змусити вас сміятися через кумедні речі, які ви можете робити в ньому. Я грав у цю програму, ймовірно, грав у цю програму та гру на інших електронних пристроях, а також протягом останніх 3 років, як я здогадуюсь. Але, я думаю, весело, коли вас копіюють двоє!